jimdrake.blogg.se

2013-03-21
13:25:03

Koh Larn
Jaha, var ute på Koh Larn en sväng häromdagen.... Hyrde moppe som jag tog med mig över... Måste säga att det var helt okej där ute... Och när färjan kostar 30 bath så är det inte mycket att tveka på om man vill ha lite sol och bad... Eller åka moppe (Moped kostar 200 bath att ta med sig)
 
Här går båten från Pattaya..
 
Här framme ligger Koh Larn
 
Japp då var man i land, upp på moppen och utforska denna lilla ö
 
Min hyr hoj.... Mycket ballare än scooter....
 
Från view point...
 
 
Små goa vägar att köra moppe på...
 
Lite mer från "city"
 
 Å så lite strand bilder...
 
Sen vart det dags att åka mot Pattaya igen...
 
Moppen är lastad...
 
Strax i hamn...
 
Blir ett återbesök här snart igen.... Lugnt och skönt, vita stränder, klart vatten... Men nästa gång blir utan moppe, utan då blir det bara personbiljett för att relaxa!
 

2013-03-14
07:27:33

En liten uppdatering.....
Ja nu är det ett tagsen man skrev här igen..... Har haft det himla trevligt på sistone med lite nytt folk som kommer och går.... Har kommit ner 7-8 olika vänner bara nu i Mars... Har blivit lite party, ätit gött å sådär, men utan kamera... Dessutom vill jag inte lägga ut bilder på folk här som inte säger att det är OK.... Har inga speciella saker å fota heller längre... Har lagt ut foton på olika barer, olika vägar jag promenerat på, big buddah hill, trä templet, fiskepark m.m... Så blir sällan att man har kameran med sig längre...... Men ska hyra en moppe någon dag snart och fara runt lite tänkte jag, har en del ärenden att utföra och det är smidigare att ta allt på en och samma dag ihop med att hyra en moppe än att åka taxi fram och tillbaka,så då ska jag försöka få med mig kameran och se om jag hittar något kul att fota...
 
 
Gick till Jomtien för ett tagsen...
 
Hittade denna byggnad längs vägen.... Se hur den ser ut i höst när man kommer tillbaka....
 
Framme i Jomtien..
 
Passade på att handla lite när jag ändå var i krokarna..
 
Relaxar lite vid poolen..