jimdrake.blogg.se

2012-10-31
20:14:27

Resedags!
Jaha då har man packat väskan idag och imorgon lyfter planet bort från snö å kyla och går mot varmare breddgrader.. Vart lite problem med vikten på väskan bara men tror jag klarar 20kg gränsen nu..
Har fått med mig lite glögg, pepparkakor, nybakade lussekatter, bullar, svenskt lösgodis m.m... Finns väl en del ätbart man kommer sakna efter 6 månader i Thailand men finns en del att köpa på plats.. Inget jag kommer sakna tillräckligt mycket för att återvända till snön iaf..
 
Resan början imorgon kl 12.55 och då blir det tåg ner till Flygplatsen i Köpenhamn, och därifrån flygplan till Frankfurt. I Frankfurt blir det planbyte och sen raka spåret till Bangkok där jag landar 14.35 lokal tid på Fredag....
 
På återseende //Jim Drake

2012-10-24
23:09:24

En vecka kvar!
Detta inlägg görs mest för att testa...
 
Kommer tillbringa min vinter i Thailand, eller LOS som många säger... Land Of Smiles... Inte helt osant kanske, svårt att vara annat än glad på en sån härlig plats!
 
Jag hyr ett hus i Pattaya som ligger ca 12 mil söder om Bangkok. Kommer lägga upp lite bilder och text här på vad jag hittar på för hyss om dagarna. Tanken är väl att ta det lugnt, softa och bara njuta av att ha möjligheten att tillbringa vinterhalvåret där.
 
Men några "utflykter" ska nog bli av... Finns många tempel att kika på, fisketurer, zoo, underwater world, shooting ranch med mera med mera... Listan går göra hur lång som helst i möjligheternas land =)
 
Men planet lyfter (tyvärr) inte förrens 1:a Nov och landar på Bangkok airport 2:a Nov kl 15.30 Thailänsk tid... Med andra ord 6 timmar före Sverige! Så nu har man 1 vecka på hemmaplan att packa och förbereda sig på detta... Ska bli spännande att få tillbringa min första vinter i Los...
 
Lägger in en bild på mitt hus här under med så vet jag hur man lägger in bilder med!
 
Men som sagt, detta är ett "test inlägg" så kommer väl dra igång med skrivandet när jag är på plats.
 
MvH: Jim Drake